Coach:

Ben jij coach bij een sportvereniging, op school of bij een buurthuis en je wilt jezelf blijven ontwikkelen, dan ben je bij TRcoaching aan het goede adres. De coach staat bij ons centraal. Wij geloven dat als een coach goed weet wat zijn of haar talenten zijn en deze op de juiste manier inzet, het resultaat nog beter zal zijn. De coach leert bij ons veel over zichzelf, maar ook over welke mensen ( assistent trainers, Fysio, etc) hij/zij om zich heen moet verzamelen om tot de beste resultaten te komen. Je kan dit gebruiken voor je trainingsstaf maar ook voor je selectie selectie/ team.

Welk talent heb jijzelf als coach en met welke talenten moet jij je staf aanvullen voor een optimaal resultaat. De juiste coaching helpt hierbij.

Welke talenten zijn er allemaal? Hoe herken ik deze talenten? En hoe kun je deze het beste inzetten in jou eigen coaching? Hoe wordt een speler met het desbetreffende talent het liefst gecoacht. Het inzicht krijgen in deze vaardigheden kan op verschillende manieren.

  • Één-op-één coaching
  • Groepsworkshops
  • Cursus