Deze workshop bestaat uit 2 sessies en een leer-actie-periode.

De workshop is door de KNVB op 6 licentie punten geaccrediteerd.

Tijdens de eerste sessie komen de volgende thema’s aanbod:
● Analyse van je Talentprofiel. De talenten die je energie geven, waarmee je in ‘flow’ kunt komen en hoe je die in kunt zetten als leider, trainer of coach.
● Je leert stil te staan bij jouw talenten, mindset en zelfbeeld en het effect wat dit heeft op jou als trainer/coach.
● Aan het eind van deze sessie heb je al een richting waarin jij je wilt ontwikkelen en gaat vanuit daar starten met een plan van aanpak. Deze zul je dan voor bespreken met je TR leercoach en je buddy.

De leer-actie-periode; deze heeft een doorlooptijd van 5 weken

● In deze periode voer je je plan van aanpak uit: zelfsturing, plaats- en tijd ongebonden.
● Wat je leert, bijvoorbeeld; handelen vanuit de ‘ware ik’; het coachen op mindset; en het inzetten van talenten pas je gelijk toe in je werkzaamheden als trainer/coach.
● Je noteert leeracties in een logboek die je in week 3 en week 5 van deze periode naar je buddy en TR leercoach stuurt.

Tijdens de 2de sessie blikken we terug op de leer-actie-periode

● In deze sessie presenteer jij over je eigen leerproces, leeracties en bereikte doelen. Waar ben jij jezelf bewuster van geworden? Wat is het effect van jouw handelen op spelers en staf?
● Je krijgt van je buddy en collega’s van deze sessie feedback over jouw leerproces. En visa versa: je ziet de ontwikkeling en leertraject van je collega’s langskomen. Vanwege de verschillende talenten maatwerk- en leertrajecten, allemaal anders!